Item Omroep Brabant

Afgelopen weken hebben wij contact gehad met Omroep Brabant. Door middel van een nieuwsitem wilden wij graag onze website onder de aandacht brengen en daarmee het patiëntenforum dat we gestart zijn bekendheid geven.

We zijn gepast trots op het resultaat. Het was emotioneel om erover te praten, maar door het doel voor ogen te houden gaf het ook een soort van voldoening en kracht. Aline en ik weten als geen ander hoe belangrijk het is om met elkaar te praten en dat doe je het liefst met lotgenoten die begrijpen wat je doormaakt of hebt gemaakt. Daarom hopen we dat met dit filmpje en bijbehorend artikel het patiëntenforum een boost krijgt en lotgenoten elkaar opzoeken, hun verhaal doen en steun vinden. Net zo belangrijk is de bekendheid van de (buikwand-)cerclage ingreep te vergroten, zodat een vroeggeboorte door een baarmoederinsufficiëntie kan worden voorkomen.

Zie hier het volledige bericht. Dit nieuwsitem is een stap in de goede richting en helpt ons hopelijk om meer bekendheid te creëren. De website wordt wekelijks up-to-date gehouden en we staan altijd open voor tips en feedback.