Hallo!

Mijn eerste blog. Spannend! Maar heel leuk om content te maken voor deze bijzondere website. Ik deel hieronder mijn eerste post op mijn eigen Facebook over het bestaan van de pagina en besloten groep Extreme vroeggeboorte. Daarin vertel ik een heel klein stukje over mezelf. Iets wat ik nog wel meer zal gaan doen op https://www.extremevroeggeboorte.nl/blog/, zodat jullie mij een beetje beter leren kennen en weten welk traject wij al hebben doorlopen. Uiteindelijk hopen we natuurlijk dat we jullie een vertrouwde omgeving kunnen geven en je je fijn voelt bij het lezen van en reageren op berichten, zowel op deze website als op Facebook.

Facebookbericht:

“Zoals de meeste weten ben ik op dit moment weer zwanger. Een mooie, maar vooral spannende tijd waarin ik veel rust moet nemen vanwege de gecompliceerde aard van de zwangerschap.

Dat juist nu, tijdens mijn vervroegde verlof, de mogelijkheid is gekomen om de preventie van extreme vroeggeboorte (door bijv. een cerclage) op de kaart te zetten in heel Nederland zie ik als ‘meant to be’. Mensen die mij kennen weten dat wij maar per toeval zijn doorverwezen naar de juiste arts en behandelmethode en deze informatie willen wij niemand onthouden.

Neem gerust een kijkje op de website https://www.extremevroeggeboorte.nl. Daar staat onder andere het doel van ons initiatief. Daarnaast zouden we het waarderen als je onderstaande pagina volgt. Zeg het ook vooral tegen anderen, wie weet ken je iemand of is het (helaas) in de toekomst ooit nodig om de info te hebben. De Facebookpagina is gekoppeld aan een besloten groep voor lotgenoten.

Alvast bedankt. Liefs Mayella (een van de twee oprichtsters van deze website!)”

2019-10-08T10:12:43+00:00